គ្រឿងផ្សំ
-សាច់មាន់ហាន់ជាចំណិតៗ
របៀបធ្វើ
-ដាក់ខ្ទះលើចង្ក្រាន និងដាក់ខ្លាញ់ចូល។ នៅពេលខ្លាញ់ក្តៅហើយ ចាប់ផ្តើមដាក់ ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ បន្ទាប់ពីខ្ទឹមសឡើងពណ៌ក្រហមបន្តិចហើយ ដាក់ស្ករត្នោត, ទឹកត្រី, ប៊ីចេង អោយសមល្មមទៅនឹងសាច់ ។ ដាក់សាច់មាន់ចូលទៅឆា ត្រលប់ចុះ ត្រលប់ឡើងអោយបានឆ្អិនល្អ ។ នៅពេលដែលសាច់ជ្រូកឆ្អិនបានល្អហើយ ចុងក្រោយគឺដាក់សណ្តែកគួរចូលទៅ រួចហើយចាប់ផ្តើមឆាត្រលប់ចុះត្រលប់ឡើងម្តងទៀត បន្ទាប់មកចាក់ប្រេងខ្ចងចូល ឆាត្រលប់ចុះត្រលប់ឡើងម្តងទៀត ហើយភ្លួកមើល នោះគឺជាការស្រេច។