សណ្តែកគួរឆាជាមួយសាច់មាន់



គ្រឿងផ្សំ
-សណ្តែកគួរ ចិតជាកង់ៗ
-សាច់មាន់ហាន់ជាចំណិតៗ
-ខ្ទឹមស ចិញ្ច្រាំ, ស្ករត្នោត, ទឹកត្រី, ប៊ីចេង, ប្រេងខ្ចង, អំបិល
រួបតំណាង រូបពិតមិនទាន់បាន Post



របៀបធ្វើ
-ដាក់ខ្ទះលើចង្ក្រាន និងដាក់ខ្លាញ់ចូល។ នៅពេលខ្លាញ់ក្តៅហើយ ចាប់ផ្តើមដាក់ ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ បន្ទាប់ពីខ្ទឹមសឡើងពណ៌ក្រហមបន្តិចហើយ ដាក់ស្ករត្នោត, ទឹកត្រី, ប៊ីចេង អោយសមល្មម​ទៅ​នឹង​សាច់ ។ ដាក់សាច់មាន់ចូលទៅឆា ត្រលប់ចុះ ត្រលប់​ឡើងអោយ​បានឆ្អិន​ល្អ ។ នៅពេល​ដែល​​សាច់ជ្រូកឆ្អិនបានល្អហើយ ចុងក្រោយគឺដាក់សណ្តែកគួរចូលទៅ រួចហើយ​ចាប់ផ្តើមឆា​ត្រលប់​ចុះត្រលប់ឡើងម្តងទៀត បន្ទាប់មកចាក់ប្រេងខ្ចងចូល ឆា​ត្រលប់​ចុះត្រលប់ឡើងម្តងទៀត ហើយភ្លួកមើល នោះគឺជាការស្រេច។