Grill beef with paper lemon | សាច់គោអាំងទឹកម្រេចក្រូចឆ្មា


សាច់គោអាំង
Grill Beef Food
គ្រឿងផ្សំៈ
សាច់គោ១គីឡូ(សាច់ជាប់ខ្លាញ់បានឆ្ឆាញ់)
beef 1Kg
ខ្ទឹមស១មើម រំដេង២មើម ប្រេងខ្ចង ស្ករត្នោត ប៊ីចេង
garlic ginger sugar palm limon papper
គ្រឿងសម្រាប់ទឹកជន្លួកៈ
ក្រូចឆ្មា8ផ្លែ ម្រេច ស្ករស1ស្លាបព្រា ខ្ទឹមស ប៊ីចេង

វិធីធ្វើៈ
ជាសាច់គោជាបន្ទះៗ បុករំដេង ខ្ទឹមសឲ្យម៉ត់ចូលគ្នា បន្ទាប់មកយកមកច្របាច់ជាមួយសាច់គោ និងលាយជាមួយ ប្រេងខ្ចង ស្ករត្នោត ប៊ីចេង ឲ្យសព្វចូលគ្នាហើយទុកប្រហែលជា1ម៉ោងចាំយកទៅអាំងដើម្បីឲ្យវាចូលជាតិឆ្ងាញ់។ ក្នុងកំឡុងពេលទុកវាចោលយើងគួរតែបង្កាត់ខ្ជូងឲ្យឆេះសព្វសម្រាប់អាំងសាច់គោ
Cut beef as stack then
បន្ទាប់មកទៀតធ្វើទឹកជន្លួក